top of page
Logo Silver Girl

Wat heb ik je te bieden?

Als coach wil ik er echt voor je zijn. Mijn coachingstijl is daarom laagdrempelig en persoonlijk. 

Alle coaching en begeleiding is op maat, dat wil zeggen dat jouw wensen en behoeften centraal staan 

en ik er alles aan wil doen om jou de coaching of begeleiding te bieden die bij je past. Ik geloof er in dat dat het meest helpend is voor jouw groei, ontwikkeling en heling. Hieronder lees je kort wat ik je kan bieden. Voor uitgebreide informatie kun je terecht op de 'meer info' pagina in het menu. Bij vragen mag je altijd contact met me opnemen, ik geef je binnen 48 uur antwoord op je vraag. Ook als je een afspraak wilt maken kun je de knop gebruiken...

Ik hoor graag van je!

Losse coaching of traject

Een coachingstraject bestaat uit ongeveer 6 afspraken van een uur. Tijdens de sessies is er veel ruimte voor jouw verhaal en gaan we aan de slag met vragen of doelen die je hebt. We gebruiken hierbij verschillende werkvormen. Je kunt ervoor kiezen om gezellig in onze praktijkkamer te zitten of we gaan lekker naar buiten. De sessies zijn te combineren of af te wisselen met een Tarot-lezing.

Traject €330,- (ex. btw) Losse coaching €60,- (ex. btw)

Tarot-lezing

De Tarot is een veelzijdige manier om op een spiritueel niveau te reflecteren op je leven, waar je nu staat en welke mogelijkheden je hebt om vooruit te komen in jouw ontwikkeling. We gaan in gesprek over wat de kaarten jou laten zien. Naast de Tarotkaarten gebruik ik nog andere orakelkaarten die de boodschap van de lezing ondersteunen. Elke lezing is anders. De duur van de lezing hang af van de vraag en wat er tijdens het lezen van de kaarten allemaal naar boven komt. 

De lezing duurt minimaal 30 minuten. De tijd die we daar overheen gaan wordt per minuut berekend.

per half uur €30,- (ex. btw)

bottom of page