top of page

Voor wie is Silver Girl?

Logo Silver Girl

Silver Girl coaching is er voor jongeren (vanaf 14 jaar) en volwassenen die het gevoel hebben vast te lopen in het leven.  Je kunt hierbij denken aan last hebben van negatieve gedachten, angsten, somberheid, niet vooruit kunnen komen op school of werkgebied, opvoedproblemen, blokkades in je spirituele ontwikkeling... noem maar op. Voel je welkom!

Logo Silver Girl

Algemene info

Wanneer je ervoor kiest om bij mij coaching te ontvangen of een Tarot-lezing te ervaren ontvang ik je graag in de praktijkruimte die mijn partner Michael en ik op zolder hebben gerealiseerd. Het is er licht, warm en gezellig. Er hangt een kalme sfeer. Met een lekker kopje thee of een glas fris en gefilterd water beginnen we aan onze sessie. Wanneer je dat prettig vindt, kunnen we een rustgevend muziekje opzetten. Bij een Reiki-behandeling is er de mogelijkheid om lekker onder een warm dekentje te liggen. Voor de liefhebber kan er wierook gebrand worden en mag je een edelsteen uitkiezen die je bij je houdt tijdens de sessie. Als je tijdens je coachingsgesprekken liever actief bent, gaan we lekker naar buiten om te wandelen. Mijn coaching en begeleiding zijn laagdrempelig en persoonlijk. Ik sluit aan bij jouw persoonlijkheid en manier van communiceren, zodat jij gewoon lekker jezelf kunt zijn met alles wat er is op dat moment. Geen onderwerp is taboe, alles mag besproken worden. 

Wanneer ik denk dat er meer nodig is voor jouw heling of ontwikkeling, zal ik je altijd doorverwijzen.

Stoeltje in spreekkamer
Ohm
Logo Silver Girl

Coachgesprek of coachingstraject

In deze paragraaf wil ik je vertellen hoe ik coach, hoe een coachingsgesprek of traject met mij eruit ziet en welke werkvormen ik gebruik. Als eerst vind ik het belangrijk om te vertellen dat ik naast theoretische kennis veel gebruik maak van mijn intuïtie en zintuigen. Wat ik bij jou merk, zie en voel, geef ik op een liefdevolle manier aan je terug en ik stel je daar vragen over. Door te reflecteren op wat er in je dagelijks leven speelt, ontdek je patronen die je niet meer helpen. Samen met jou zoek ik naar wat wel helpend is en werk je tijdens het traject aan doelen die erop gericht zijn de negatieve patronen te doorbreken.

 

Om je een idee te geven; coachingstraject kan er als volgt uitzien:

  • fase 1 Wie ben jij en wie ben ik? (1 sessie)

We beginnen met kennismaken. Ik geloof er in dat wanneer je iets wezenlijks wilt veranderen, dit alleen lukt wanneer er een klik is en een vertrouwensbasis met degene die jou daarbij helpt, in dit geval; ik dus. Zoals je op mijn 'over mij' pagina misschien al hebt gelezen, hecht ik enorm veel waarde aan gelijkwaardigheid. In deze eerste sessie ligt daarom de focus op elkaar leren kennen (je mag mij dus ook gewoon vragen stellen) zodat er een basis van veiligheid kan ontstaan. Ook ondertekenen we beiden een contract waarin we afspraken maken over ons contact en de vertrouwelijke basis van waaruit we werken. Mocht je na dit eerste gesprek toch geen klik voelen; geen probleem, je betaalt dan alleen het gesprek, de andere kosten krijg je van mij terug.

  • fase 2 Waar zit je mee en wat wil je anders? (1 sessie)

In deze fase onderzoeken we samen waar jij tegenaan loopt en wat je graag anders zou willen. Dat is fijn, want dat hoef je dus vooraf nog niet precies bedacht te hebben. Er is daarbij veel ruimte voor jouw verhaal en alle emoties en gevoelens die daarbij komen opborrelen. Dat onderzoeken doen we met behulp van allerlei oefeningen en werkvormen. Soms samen, soms doe je ze alleen thuis. Het kan zomaar voorkomen dat zich tijdens deze sessies ineens iets voordoet wat voor jou belangrijker voelt om aan te pakken dan dat je in eerste instantie dacht, dat is geen probleem: jouw traject beweegt mee met jouw behoeften en inzichten. Tijdens deze fase is het ook mogelijk om in plaats van een alleen-maar-praten-sessie eens af te wisselen met een Tarot-lezing of een Reiki-behandeling. Of niet, want wat jij wilt en nodig hebt is altijd leidend.

  • fase 3 Hoe kom je waar je wilt zijn? (2 sessies)

In deze fase denk je, samen met mij, eerst na over wat jij graag voor jezelf zou willen. Wil je nieuwe dingen aanleren, of juist oude dingen afleren? Heb je bepaalde doelen die je wilt behalen? Of leg je de lat juist vaak veel te hoog en wil je meer ontspanning toepassen in je dagelijks leven? We stellen haalbare doelen op, want; succeservaringen zorgen ervoor dat nieuw gedrag eerder blijft hangen. Tussen de sessies door oefen je thuis met je doelen. Tijdens de sessies reflecteren we op jouw oefeningen en passen we waar nodig je doelen aan.

  • fase 4 Hoe gaat 'ie? (1 sessie)

Tijdens deze (voorlopig laatste) sessie evalueren we jouw proces en je doelen. Waar begon je en hoe gaat het nu? Wat heeft de coaching je aan inzichten gebracht en wat neem je daarvan mee in de toekomst?

  • fase 5 Hoe ging 'ie en hoe gaat 'ie nu? (1 sessie)

Ongeveer een maand na jouw laatste afspraak plannen we nog één gesprek om te kijken of alles wat je aan inzichten hebt behaald nog helder voor je is. Een soort laatste evaluatie om te kijken hoe het gaat en wat je eventueel nog even wilt bespreken. Mocht het nodig zijn, kun je altijd losse afspraken bij me inplannen.

Buddha Tarotkaarten
Logo Silver Girl

Tarot-lezing

Kristallen orakelkaarten

De Tarot, een kaartenset omgeven door veel mysterie en mystiek. Veel mensen zeggen wanneer ze het woord Tarot horen: "Ah, leuk, de toekomst voorspellen!", maar eigenlijk is dat niet waar de Tarot voor bedoeld is. Het is vooral een handig instrument om even stil te staan bij waar je op dit moment staat in jouw cyclus van het leven, welke krachten en kwetsbaarheden er zijn om in de gaten te houden en welke mogelijkheden er liggen om eventueel naartoe te begewegen in de toekomst. Inderdaad, toch die toekomst, alleen is het goed om te onthouden dat jij altijd zelf aan het roer staat van jouw ontwikkeling en levenspad. 'De Tarotcoach', geschreven door Fidessa Docters van Leeuwen, zegt: "Je kunt bij de kaarten terecht met al je vragen, op alle mogelijke gebieden, zoals werk, liefde en relaties, emoties, vriendschap, fysieke- en geestelijke gezondheid, natuur en milieu. De tarot is een geweldige manier om inzicht te krijgen in bepaalde problemen, terugkerende patronen en moeilijke situaties. En zo kom je meer te weten over jezelf. Hoe leuk is dat?!" (Docters van Leeuwen, 2021. p. 11)

Om een zo helder mogelijke lezing te krijgen, is het verstandig om een heldere, concreet geformuleerde open vraag te stellen. Als je bij mij komt voor een Tarot-lezing, beginnen we met een lekkere kop thee of een fris glas gefilterd water. We praten over jouw vraag en ik stel je wat verdiepende vragen om zo tot een heldere vraagstelling te komen. Daarna beginnen we met de legging van de kaarten en het duiden daarvan. 

Naast de Rider-Waite Smith Tarotkaarten, gebruik ik ook verschillende andere orakelkaarten om jouw lezing een extra boodschap mee te geven. Kortom; een fijn moment voor jezelf en jouw ontwikkeling.

Logo Silver Girl

Maar wacht... er is meer!

Naast mijn eigen aanbod kan ik je hier ook nog vertellen dat je in dezelfde ruimte als mijn coaching of Tarot-lezing een heerlijke Reiki-behandeling kunt krijgen. Mijn partner Michael Windhorst (semi Reikimaster) heeft zijn eigen Reikipraktijk, ook bij ons aan huis dus. Net als ik hecht hij er veel waarde aan dat jij je op je gemak en veilig voelt en zal hij er alles aan doen om jouw ervaring zo ontspannen en helend mogelijk te maken. Kijk gerust eens op de website

Reikipraktijk The Flower of Life en voel je welkom om eens een Reiki-behandeling te ervaren.

Altaar Ohm
bottom of page