top of page

Ervaringen van klanten

Een goede coach laat niet alleen haar coachees reflecteren, maar doet dat zeker ook zelf. Daarom wil ik je vragen om jouw ervaring achter te laten wanneer je bij mij bent geweest voor coaching of een Tarot-reading. Zo help je mij enorm in mijn ontwikkeling en anderen om een snellere keuze te maken.

Dankjewel alvast!

Prairie Schilderen

Deel je ervaring!

"Wat bijzonder deze kaartlegging. Anneke zorgt voor een heldere duiding van de kaarten en uitleg. Zo magisch hoe dit precies aansloot op mijn vragen en de situatie waarin ik behoefte had aan verduidelijking. Het zijn niet alleen de kaarten maar vooral de combinatie van legging en duiding. Hier komen de fijne coaching skills van Anneke ook zeker bij kijken en dragen absoluut bij.

Anneke maakt er een waardevolle bijzondere ervaring van. Wat mij betreft een enorme aanrader. Dank je wel Lieve Anneke"

B. 

"De tijd met Anneke als mentor heeft mij echt positief veranderd als persoon. Ik kreeg overal meer begrip voor, omdat ik me begrepen voelde."

S. 

"Naast dat Anneke mij elke keer weer op mijn gemak liet voelen, heeft ook de fijne en sfeervolle omgeving ervoor gezorgd dat ik mij volledig kon laten gaan. De wekelijkse gesprekken met Anneke heb ik als zeer prettig ervaren en zou ik dan ook zeker aan een ander aanraden."

S.

bottom of page